Εξωτερική άποψη της εταιρείας

Η εταιρεία τροφίμων -ΓΕΥΣΙΣ Φλώρος Μιχαήλ – είναι μια εταιρεία παραγωγής εδεσμάτων, αλοιφών , σαλατών οι οποία βρίσκεται στο χώρο τα τελευταία 16 χρόνια. Όντως μια αμιγώς οικογενειακή πατροπαράδοτη επιχείρηση ιδρύθηκε από τον πατέρα της οικογενείας. Έχοντας σαν γνώμονα τη δημιουργία μιας καινοτόμου εταιρείας προτείνοντας νέες γεύσεις που να ικανοποιούν τις τάσεις της αγοράς και τις επιθυμίες του καταναλωτικού κοινού, ενώ παράλληλα διατηρούν τον ελληνικό χαρακτήρα στην επιλογή των πλέον κατάλληλων υλικών για την παρασκευή των παραγόμενων προϊόντων. Άξιοι συνεχιστές τα τέκνα της οικογενείας εργάζονται στις σύγχρονες και πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Ν. Ευκαρπίας στη Β.Δ. Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να παραχθούν προϊόντα ασφαλή σ΄ότι αφορά την υγεία του καταναλωτή δημιουργώντας παράλληλα ξεχωριστές, μοναδικά νόστιμες γεύσεις όπως άλλωστε επιτάσσει και η επωνυμία της εταιρείας «ΓΕΥΣΙΣ».

Στόχος της εταιρίας είναι η ανάπτυξη μέσω της παρασκευής νέων προϊόντων, που θα τροφοδοτήσουν τόσο την εγχώρια αγορά όσο και την παγκόσμια τροφίμων συντελώντας έτσι στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε πώς η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα σημαντικό εμπορικό τμήμα αντιπροσωπεύοντας διάφορους επώνυμους και παραδοσιακούς οίκους , σε διάφορες κατηγορίες τροφίμων όπως κατεψυγμένα θαλασσινά ,τυροκομικά και πολλά άλλα πλαισιώνοντας έτσι την γκάμα των προϊόντων πώλησης , προκειμένου να εξυπηρέτηση με αρτιότερο τρόπο τις ανάγκες των καταναλωτών

Ο στόλος

Ο ιδιόκτητος στόλος της εταιρείας αποτελείται από φορτηγά ψυγεία. Έτσι λοιπόν, η εξυπηρέτηση των πελατών στη Θεσσαλονίκη και τους γειτονικούς νομούς επιτυγχάνετε με τον γρηγορότερο και ασφαλέστερο τρόπο Στην υπόλοιπη Ελλάδα τα προϊόντα μας διακινούνται μέσω αντιπροσώπων.

Εργαστήριο

Τα μηχανήματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και τα κινητά τους μέρη αποσυναρμολογούνται καθημερινά για να καθαριστούν όλες οι επιφάνειες τους, χωρίς να υπάρχουν σημεία που δεν φτάνει το απολυμαντικό.
Δοσομετρητές: για την απόλυτα σωστη συσκευασία.

Εργαστήριο (ειδικοί μετρητές πίεσης λαδιού και νερού)

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και έχουν πιστοποιηθεί με την πλήρη εφαρμογή του συστήματος ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 και ISO 14001 για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, η εταιρεία εκπληρώνει τον στόχο της να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή τρόφιμα με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και μοναδική πάντα γεύση.

Εργαστήριο Τούνελ λαμπών UV

Ο αέρας που μπαίνει από το ειδικό σύστημα εξαερισμού/κλιματισμού/ αποστείρωσης φιλτράρεται με φίλτρα που συγκρατούν την σκόνη και βακτήρια-μύκητες, ενώ κατά την κυκλοφορία του στους χώρους παραγωγής περνά από τούνελ με λάμπες UV (υπεριωδών ακτινών) ώστε να σκοτωθούν τα μικρόβια που περιέχει.
Στο χώρο παραγωγής λειτουργεί σύστημα υπερπίεσης του κλιματιζόμενου αέρα ώστε να μην μπαίνουν μικρόβια από τον εξωτερικό χώρο όταν ανοίγουν οι πόρτες.